Magasinsgatan 35

Kontor, 300m² , Varla
Välkommen till ett trevligt kontor i Kungsbacka. Lokalen består av 11 arbetsrum, samt konferensrum och mötesrum. Till lokalen hör också trevliga gemensamhetsytor så som kök, toaletter och en stor konferenssal i ljusgården. Dessa gemensamhetsytor delar man med tre andra hyresgäster i fastigheten. I anslutning till fastigheten finns fri parkering och även möjlighet till el laddning. Det är gångavstånd till pendelstationen. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

300m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Varla är ett expansivt område i Kungsbacka som präglas av kontors-, butiks- och lagerverksamhet. Runt om finns bostadsområden och området genomkorsas av E20, vilket innebär att det är lätt att ta sig till och från området med bil. Centrala Göteborg ligger cirka 25 km bort och vidare finns direkt närhet till Hede Station där flertalet pendeltåg trafikeras. Dessa avgår regelbundet och sträckan tar cirka 20-26 minuter. Hede station med pendeltåg som avgår varje kvart mot Mölndal och Göteborgs centralstation samt till Kungsbacka station som ligger i centrum. Från Kungsbacka station tar man sig söder över mot Varberg och Halmstad. Här ligger också knutpunkten för busstrafiken i Kungsbacka. Pendelstationen och busshållplats ligger på gångavstånd och påfarten till E6 ligger någon minuts färd bort.

Kommunikationer

Pendeltåg från Göterborg C.

Service

Nära till köpcentrat Freeport.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen