Lundby Hamngata 24

Kontor, 305m² , Norra Älvstranden
Ljus och fin kontorslokal som ligger mellan Lindholmen och Frihamnen. Lokalen finns på plan två och har egen entré och eget kök. Lokalens yta, som är ljus och trevlig, fördelas på flertalet kontorsrum i varierande storlek. Goda parkeringsmöjligheter. Bra allmänna kommunikationer via flertalet busslinjer via exempelvis Pumpgatan. Närhet till lunchrestauranger.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

305m²

Omgivning

Lundby är ett varierande område på Hisingen med såväl nya urbana stadsdelar som naturnära områden. Även näringslivet är mångfaldigt. Här finns verksamheter i varierande storlekar; såväl stora multinationella som små och medelstora företag. Vidare finns närhet till promenadstråk, parker och gröna torg via exempelvis Älvstranden, Hisingsparken och Ramberget. Området erbjuder goda allmänna kommunikationer. Kollektivtrafiken trafikerar buss- och spårvagnslinjer och via Centralstationen finns möjlighet att resa vidare med buss och tåg.

Kommunikationer

Det är snabbt och enkelt att ta sig till och från Frihamnen, oavsett om du väljer att ta bilen, bussen eller spårvagnen.

Service

I nära anslutning finns Backaplan och på andra sidan Götaälvbron finns Nordstan som båda erbjuder all tänkbar service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen