Lorensbergsgatan 16

Kontor, 91m² , Centrum
Ypperligt läge intill Kungsportsavenyn. En kontorslokal uppdelad i två med takterass till båda delar. Bredvid Avenyen har du nära till allting: lunchrestauranger, affärsstråk samt snabba kommunikationer för kunder och era anställda. I kontoret finns två toaletter, två pentryn, ett konferensrum samt möjligheter för öppna landskap. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

91m²

Lokalnummer

Lorensbergsgatan 16

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer och övrig service.

Kommunikationer

Det finns goda förbindelser med kollektivtrafiken i närområdet. Närmaste hålltapts är Valand och tar 3 minuter att promenera till från fastigheten. Det tar ca 15 minuter att promenera till centralstationen.

Service

I området finns ett stort utbud av restauranger och butiker. Här sitter man nära Avenyn som är en esplanad och Göteborgs paradgata. Den går genom stadsdelen Lorensberg och sträcker sig från Kungsportsbron vid Vallgraven i sydostlig riktning upp till Götaplatsen. Här har man all service nära.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen