Lorensbergsgatan 16

Lager, 0m² , Centrum
Nu finns en mindre lagerlokal om 102 kvm ledig i Lorensberg. Lokalen befinner sig nära Avenyn och all tänkbar service som Göteborgs centrala stadskärna har att erbjuda. I Lokalen finns hiss och toalett. Parkeringshus finns i närområdet. Lokalen lämpar sig för förvaring och magasinering, det får ej bedrivas någon form av verksamhet i lokalen.

Fakta

Lokaltyp

Lager

Storlek

0m²

Omgivning

Avenyn, Göteborgs paradgata, länkar samman Göteborgs sprudlande centrum med mötesplatsen Korsvägen. Ett par minuters promenad bort finns alltså ett brett utbud av restauranger, butiker och service via exempelvis Svenska Mässan, Göteborgs evenemangsstråk samt Inom Vallgraven. På Avenyn hittar du nutida kontor i såväl äldre charmiga fastigheter som i nyuppförda moderna hus. Göteborgs Stad arbetar i nuläget med en upprustning av gaturummet i form av nya mötesplatser, plantering, ökad tillgänglighet och belysning. Arbetet väntas stå klart 2020, lagom till Jubileumsåret 2021. Avenyn är lättillgängligt via buss, spårvagn och flygbuss och har, trots sitt centrala läge, goda parkeringsmöjligheter vid bland annat Heden och parkeringshus.

Kommunikationer

Det finns goda förbindelser med kollektivtrafiken i närområdet. Närmaste hålltapts är Valand och tar 3 minuter att promenera till från fastigheten. Det tar ca 15 minuter att promenera till centralstationen.

Service

I området finns ett stort utbud av restauranger och butiker. Här sitter man nära Avenyn som är en esplanad och Göteborgs paradgata. Den går genom stadsdelen Lorensberg och sträcker sig från Kungsportsbron vid Vallgraven i sydostlig riktning upp till Götaplatsen. Här har man all service nära.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen