Lindholmsallén 9

Kontor, 2075m² , Lindholmen
Nu finns en trevliga och rymliga kontorslokal till uthyrning på Lindholmen. Lokalen är fördelad på två våningsplan med en total yta på 2075 kvm. Kontoret är beläget på våningsplan tre och fyra men lokalen går att dela av. Kontoret består idag av mest av större öppna ytor samt ett fåtal kontorsrum. På båda våningsplanen finns konferensrum, tysta rum samt ett ljust och fräscha pentry. Här finns nästan allt på gångavstånd, både mysiga caféer, trevliga restauranger och bra service. Tillträde från och med 2021-12-01

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

2075m²

Omgivning

Lindholmen, Göteborgs främsta kunskapskluster, är hem för 350 innovativa teknik- och medieföretag såväl som till tusentals studenter och forskare. Tack vare sina täta, innovationsrika samarbeten mellan näringsliv och akademi har Lindholmen kommit att bli en unik plats i Västsverige. Goda allmänna kommunikationer med flertalet busslinjer som bland annat passerar Hjalmar Brantingsplatsen på vägen mot centrum. Vidare finns även Lindholmspiren vars färjor snabbt korsar älven. Just nu planeras det även för en linbana som kommer att gå från Järntorget till Wieselgrensplatsen. Denna sträcka väntas ta totalt 12 minuter och ett av de inplanerad stoppen är Station Lindholmen. Lindholmen var tidigare ett varvsområde i Göteborg men är idag ett av Europas mest expansiva tillväxtcentra där näringsliv blandas med utbildning, forskning, kultur, rekreation och boende.

Kommunikationer

En mycket välutvecklad kollektivtrafik med täta buss och båtturer gör att man med lätthet tar sig till Göteborgs Centralstation på bara några minuter!

Service

Det finns ett stort utbud av restauranger, butiker och service som ligger inom gångavstånd.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen