Lilla Waterloogatan 6

Lager, 244m² , Gamlestaden
Fastigheten ligger med ett strategiskt läge nära de stora lederna. Idag finns det tre olika lagerlokaler i varierande storlekar mellan 127-244 kvm till uthyrning. Det är en gemensam port för alla lokalerna för varutransporter, men varje hyresgäst har en egen port till sin lokal. Takhöjden varierar lite mellan 5-8 meter i lokalerna. Lager/förråd 1 är 133 kvm med 5 meter i takhöjd. Lager/förråd 2 är 127 kvm med 8 meter i takhöjd. Lager/förråd 3 är 244 kvm med 8 meter i takhöjd.

Fakta

Lokaltyp

Lager

Storlek

244m²

Omgivning

Gamlestaden, strax norr om Göteborgs centrum, präglas framförallt av karaktäristisk bebyggelse i form av landshövdingehus. Området har med sin närhet till city, utvecklingspotential och konkurrenskraftiga hyresnivåer blivit allt mer attraktivt för företag. Många av företagen som sitter i Gamlestaden idag inriktar sig mot kultur, handel och media. Området ligger nära stora trafikleder och 5 minuters resa med bil från Göteborgs centrum. Vidare finns även goda allmänna kommunikationer i form av buss- och spårvagnslinjer. I Partille, som ligger öster om Göteborg, finns det gott om varierande miljöer. Här samsas bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogsområden och vattendrag med närheten till storstadens pulserande liv. Den välutvecklade infrastruktur och det storstadsnära läget gör området till en attraktiv arbetsplats och i nuläget präglas området framförallt av lager- och kontorsverksamheter. Partille har en järnvägsstation utmed Västra stambanan, vilket ger utmärkta pendlings- och kommunikationsmöjligheter. Dessutom genomkorsas området av E20, vilket innebär att det tar så lite som fem minuter att ta sig in till Göteborgs kärna.

Kommunikationer

Kommunikationerna är goda med närhet till de stora lederna samt med fem minuters promenad till spårvagnshållplatsen Gamlestads Torg.

Service

I närområdet finns ett stort utbud av bland annat restauranger, kaféer, livsmedelsbutiker, bankkontor samt posthantering.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen