Lilla Nygatan 2

Kontor, 250m² , Centrum
Välkommen till ett härligt kontor mitt i stan som har genomgående fina ytskikt och stora fönster som ger ett vackert ljusinsläpp. Det finns både konferensrum och öppen planlösning, vilket gör lokalen mycket flexibel och bjuder in till nära sammarbete. Fastighetens strategiska plats mitt i stan gör att man som företag får närhet till all tänkbar service. Parkeringsmöjligheter finns det i P-hus i närheten.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

250m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m. Här hittar du en blandning av kontor, bostäder och butiker. Nya moderna bostäder samsas med de gamla renoverade varvsbyggnadera som nu inhyser allt från kontor, hotell, butiker och restauranger. Detta tillsammans med närheten till vattnet gör området mycket omtyckt och attraktivt.

Kommunikationer

Göteborgs Centralstationen ligger inom några minuters gångavstånd, Centralstationen är själva knytpunkten för all kollektivtrafik i Västsverige. Nära lokalen har du både spårvagns och busshållplats som lätt tar dig till alla delar av Göteborg.

Service

I Centrum finns ett mycket bra utbud av lunchrestauranger med hög kvalité samt annan service så som bank, friskvård, frisör, hotell, konferensanläggningar mm.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen