Lilla Kyrkogatan 2

Kontor, 158m² , Inom Vallgraven
Idag bedrivs det frisörutbildning i lokalen. Den passar därmed utmärkt för det ändamålet men också för annan utbildning inom ex skönhet. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

158m²

Lokalnummer

Lilla Kyrkogatan 2

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former. Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck.

Kommunikationer

Med bara 1 minuts promenad till Domkyrkan finns alla tänkbara avgångar med spårvagnar som tar er i stort sett varsomhelst inom Göteborg.

Service

Med läge mitt i Göteborgs stad har ni gångavstånd till all tänkbar service!

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen