Lilla Bommen 8

Kontor, 5400m² , Centrum
Här finns det tillgång att hyra ett eget kontorshus i centrala Göteborg på 8 våningsplan om 5400 kvm med plats för 544 arbetsplatser. Hissar samt interntrappor binder samman våningarna. Lokalen går att anpassas efter er verksamhet för att kunna erbjuda ett toppmodernt kontor. Här finns möjlighet till aktivitetsbaserad kontorsmiljö, egna kontorsrum, mötesrum samt flera pentryn. Det finns idag en stor välkomnande reception med både personalingång och ingång för besökare.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

5400m²

Lokalnummer

Lilla Bommen 8

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Gullbergsvass, en stadsdel i centrala Göteborg, kännetecknas av en omfattande stadsutveckling med ett flertal spännande projekt. Här utvecklas inte endast nya kontor utan även bostäder, hotell och mer närservice. Framtidens Gullbergsvass ska bli en central och vattennära stadsdel som lever dygnet runt. Tack vare sitt goda läge är det endast ett stenkast från centralstationen och på en kort promenad nås centrum som erbjuder allt från restauranger, köpcentrum, gym samt parkering. Det finns god tillgång till linjetrafiken samt enkelt att ta sig med både bil och cykel.

Kommunikationer

Gångavstånd till Centralstationen och Älvsnabben.

Service

Ett stenkast från centrala Göteborg som erbjuder all typ utav service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen