Lilla Bommen 8

Kontor, 670m² , Centrum
Här erbjuds moderna ytor i varierande storlek i fastigheten Lilla Bommen 8, nära vattnet och mitt i centrala Göteborg. Kontorsyta om ca 600kvm ligger på plan 2. Kontorsytor om ca 670kvm ligger på plan 4 och 5. Fastigheten genomgick en helrenovering för några år sedan och vid utvecklingen av Lilla Bommen 8 lades stor tonvikt vid hållbarhet och återbruk för minsta möjliga miljöpåverkan. I fastigheten finns det tillgång till ett garage med möjlighet att installera laddplatser för era bilar. I husets bottenplan planeras även för en extern aktör så som restaurang eller liknande. På sikt kommer det även erbjudas en reception för besökare. På en kort promenad nås enkelt centralstationen och Nordstan med sitt breda utbud. I närområdet utvecklas även kontorsfastigheten Aria som kommer erbjuda konferensmöjligheter, coworking, restaurang/café och annan service.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

670m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Gullbergsvass, en stadsdel i centrala Göteborg, kännetecknas av en omfattande stadsutveckling med ett flertal spännande projekt. Här utvecklas inte endast nya kontor utan även bostäder, hotell och mer närservice. Framtidens Gullbergsvass ska bli en central och vattennära stadsdel som lever dygnet runt. Tack vare sitt goda läge är det endast ett stenkast från centralstationen och på en kort promenad nås centrum som erbjuder allt från restauranger, köpcentrum, gym samt parkering. Det finns god tillgång till linjetrafiken samt enkelt att ta sig med både bil och cykel.

Kommunikationer

Gångavstånd till Centralstationen och Älvsnabben.

Service

Ett stenkast från centrala Göteborg som erbjuder all typ utav service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen