Lilla Bommen 5 C

Kontor, 295m² , Centrum
Lokalen är placerad högst upp i fastigheten, på plan 6. Lokalen har en generös och inbjudande entré. Ytan är i nuläget, i huvudsak disponerad på flertalet kontorsrum. Önskas en öppnare kontorslösning, är vi givetvis positiva till att genomföra planlösningsförändringar utefter era verksamhetsbehov. Lokalen erbjuder stödfunktioner såsom pentryn, wc och rwc. Extra unikt för denna lokal är det faktum att ytan erbjuder en privat terrass. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

295m²

Lokalnummer

Lilla Bommen 5 C

Omgivning

Gullbergsvass, en stadsdel i centrala Göteborg, kännetecknas av en omfattande stadsutveckling med ett flertal spännande projekt. Här utvecklas inte endast nya kontor utan även bostäder, hotell och mer närservice. Framtidens Gullbergsvass ska bli en central och vattennära stadsdel som lever dygnet runt. Tack vare sitt goda läge är det endast ett stenkast från centralstationen och på en kort promenad nås centrum som erbjuder allt från restauranger, köpcentrum, gym samt parkering. Det finns god tillgång till linjetrafiken samt enkelt att ta sig med både bil och cykel.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer erbjuds. Till Centralen, Nils Ericssonsplatsen och Drottningtorget går man på någon minut.

Service

Mycket nära all tänkbar service. Området erbjuder flera lunchrestauranger. Inom bekvämt gångavstånd finns flera hotell. Smidig access via de stora trafiklederna.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen