Lilla Bommen 4 B

Kontor, 2028m² , Centrum
Inbjudande kontorslokal med en tilltalande rymd. Trivsamt läge i huset med en fin vy över området. En lokal med stora möjligheter, ytan iordningställs tillsammans med tillträdande hyresgäst. Lokalen är fördelad på två plan. Lokalen är placerad med ett högt och inbjudande läge i fastigheten. I nuläget är ytan i huvudsak rumsindelad. Önskas en öppnare kontorslösning, är vi givetvis positiva till att genomföra planlösningsförändringar utefter era behov. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

2028m²

Lokalnummer

Lilla Bommen 4 B

Omgivning

Gullbergsvass, en stadsdel i centrala Göteborg, kännetecknas av en omfattande stadsutveckling med ett flertal spännande projekt. Här utvecklas inte endast nya kontor utan även bostäder, hotell och mer närservice. Framtidens Gullbergsvass ska bli en central och vattennära stadsdel som lever dygnet runt. Tack vare sitt goda läge är det endast ett stenkast från centralstationen och på en kort promenad nås centrum som erbjuder allt från restauranger, köpcentrum, gym samt parkering. Det finns god tillgång till linjetrafiken samt enkelt att ta sig med både bil och cykel.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer erbjuds. Till Centralstationen går man på någon minut, även nära avstånd till Drottningtorget.

Service

Mycket nära all tänkbar service. Området erbjuder flera lunchrestauranger. Smidig access via de stora trafiklederna.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen