Lilla Bommen 3

Kontor, 595m² , Centrum
På första parkett i Göteborgs affärsdistrikt och med närhet till vattnet och stadens puls. Här finns nu möjlighet till en kontorslokal om 595kvm på andra våningen (entréplan) i den nyrenoverade kontorsfastigheten Aria. Lättantändligt läge nära centralstationen och med parkeringsmöjligheter i fastigheten. I Aria kommer det erbjudas moderna ytor med utsikt mot vattnet mitt i centrala stan. I den öppna entréplan kommer det förutom gemensam ytor erbjuda plats för restauranger och servicebutik. Här kommer det även finnas möjlighet till konferens och coworkning. Närheten till vattnet, folkliv och restauranger inspirerar till att skapa nya idéer och affärer.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

595m²

Omgivning

Gullbergsvass, en stadsdel i centrala Göteborg, kännetecknas av en omfattande stadsutveckling med ett flertal spännande projekt. Här utvecklas inte endast nya kontor utan även bostäder, hotell och mer närservice. Framtidens Gullbergsvass ska bli en central och vattennära stadsdel som lever dygnet runt. Tack vare sitt goda läge är det endast ett stenkast från centralstationen och på en kort promenad nås centrum som erbjuder allt från restauranger, köpcentrum, gym samt parkering. Det finns god tillgång till linjetrafiken samt enkelt att ta sig med både bil och cykel.

Kommunikationer

Gångavstånd till Centralstationen/Nils-Ericssons terminalen samt Älvsnabben.

Service

Gångavstånd till utbudet i centrala Göteborg samt restaurang i byggnaden.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen