Lilla Bommen 1

Kontor, 291m² , Centrum
Denna moderna på lokal på vån 14 i fastigheten Läppstiftet har otrolig utsikt över både staden och älven. Ytorna på 291 kvadratmeter passar er som letar efter ett flexibelt kontor för upp till 20 personer. Fint ljusinsläpp och vyerna ger er möjlighet att arbeta och möta kunder i ett kreativt och trivsamt kontor. Lunchen kan intas på någon av restaurangerna i huset eller varför inte nere i gästhamnen där känslan av Göteborgs skärgård är påtaglig, fast du är mitt i city. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

291m²

Lokalnummer

Lilla Bommen 1

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer och övrig service. "Läppstiftet" är välkänt och syns på långt håll. Att jobba med vattnet som granne är ett privilegium du får när du flyttar in i området vid Lilla Bommen. Promenaden längs hamnstråket efter en lunch i någon av områdets alla restauranger är en karneval för både näsa och öga.

Kommunikationer

Götaleden passerar precis utanför och Centralstationen med pendeltåg, bussar, spårvagnar och flygbussar ligger på gångavstånd.

Service

Här finns all tänkbar service, exempelvis bank,restaurang, servicebutik, konferensanläggningar, träningscenter och mycket mer.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen