Lilla Bommen 1

Kontor, 355m² , Centrum
Nu finns chansen för er som vill sitta rumsindelat i ett modernt kontor med perfekt läge mitt i stan. Lokalen erbjuder 13 kontorsrum för ostört arbete men även en öppen och luftig yta för ett mindre kontorslandskap. I entrén välkomnas man av en trevlig lounge, här finns två WC och längre in i lokalen ett större konferensrum samt ett öppet socialt pentry kanske för en gemensam lunch eller kaffepaus med en kund eller kollega. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

355m²

Lokalnummer

Lilla Bommen 1

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer och övrig service. "Läppstiftet" är välkänt och syns på långt håll. Att jobba med vattnet som granne är ett privilegium du får när du flyttar in i området vid Lilla Bommen. Promenaden längs hamnstråket efter en lunch i någon av områdets alla restauranger är en karneval för både näsa och öga.

Kommunikationer

Götaleden passerar precis utanför och Centralstationen med pendeltåg, bussar, spårvagnar och flygbussar ligger på gångavstånd.

Service

Här finns all tänkbar service, exempelvis bank,restaurang, servicebutik, konferensanläggningar, träningscenter och mycket mer.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen