Lilla Bommen 1

Kontor, 481m² , Centrum
Välkommen till en nyrenoverad kontorslokal om 466 kvm som har en smart planlösning. Lokalen ligger på våning 8 och har en öppen planlösning för ca 40 arbetsplatser. När man kommer in i lokalen välkomnas man av en trevlig receptionsyta vid entrén. Där efter brer sig det öppna kontorslandskapet ut sig där det även finns mötesrum, samtalsrum och en trevlig pausyta med pentry. Lokalen har stora fönsterpartier som ger ett vackert ljusinsläpp och en härlig utsikt ut över Göteborgs hamninlopp samt staden. Fastigheten kallas i folkmun Läppstiftet är ett välkänt landmärke och en attraktiv kontorsadress i Göteborg. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

481m²

Omgivning

Gullbergsvass har ett rikt historiskt arv och präglas idag av framförallt industri, infrastruktur, godsterminaler och marina. Området, som ligger i centrala Göteborg, har ursprungligen fått sitt namn av Gullberget där Skansen Lejonet idag står. Området erbjuder direkt närhet till bland annat Centralstationen, Nordstan, större leder och Postterminalen. Vidare finns även goda allmänna kommunikationer. Kollektivtrafiken trafikerar buss- och spårvagnslinjer och via Centralen finns möjlighet att, med buss och tåg, ta sig vidare ut bland de svenska landskapen.

Kommunikationer

Götaleden passerar precis utanför och Centralstationen med pendeltåg, bussar, spårvagnar och flygbussar ligger på gångavstånd.

Service

Här finns all tänkbar service, exempelvis bank,restaurang, servicebutik, konferensanläggningar, träningscenter och mycket mer.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen