Lilla Bommen 1

Kontor, 230m² , Centrum
Välkommen till en vackert renoverad kontorslokal om 230 kvm på 15 våningen i det omtycka fastigheten som i folkmun kallas Läppstiftet. Lokalen är anpassad för ca 12 personer och planlösningen är fördelad på en öppen loungeyta i anslutning till entrén, ett samtalsrum och ett mötesrum för 6 personer, toalett, pausyta med pentry samt en större öppen yta för kontorslandskap. Lokalen är utrustad med Smart & Klart kontorskoncept och är anpassat för dig som vill flytta in snabbt och enkelt. Du får nyckeln i din hand och kan flytta in dagen efter. Inredning, möbler, IT, AV-utrustning som du behöver på kontoret är redan på plats. Det är bara människorna som saknas. Tillträde från mars 2021.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

230m²

Omgivning

Gullbergsvass har ett rikt historiskt arv och präglas idag av framförallt industri, infrastruktur, godsterminaler och marina. Området, som ligger i centrala Göteborg, har ursprungligen fått sitt namn av Gullberget där Skansen Lejonet idag står. Området erbjuder direkt närhet till bland annat Centralstationen, Nordstan, större leder och Postterminalen. Vidare finns även goda allmänna kommunikationer. Kollektivtrafiken trafikerar buss- och spårvagnslinjer och via Centralen finns möjlighet att, med buss och tåg, ta sig vidare ut bland de svenska landskapen.

Kommunikationer

Götaleden passerar precis utanför och Centralstationen med pendeltåg, bussar, spårvagnar och flygbussar ligger på gångavstånd.

Service

Här finns all tänkbar service, exempelvis bank,restaurang, servicebutik, konferensanläggningar, träningscenter och mycket mer.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen