Lilla Bommen 1

Kontor, 230m² , Centrum
Välkommen till en vackert renoverad kontorslokal om 230 kvm på 15 våningen i det omtycka fastigheten som i folkmun kallas Läppstiftet. Lokalen är anpassad för ca 12 personer och planlösningen är fördelad på en öppen loungeyta i anslutning till entrén, ett samtalsrum och ett mötesrum för 6 personer, toalett, pausyta med pentry samt en större öppen yta för kontorslandskap. Lokalen är utrustad med Smart & Klart kontorskoncept och är anpassat för dig som vill flytta in snabbt och enkelt. Du får nyckeln i din hand och kan flytta in dagen efter. Inredning, möbler, IT, AV-utrustning som du behöver på kontoret är redan på plats. Det är bara människorna som saknas. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

230m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer och övrig service. "Läppstiftet" är välkänt och syns på långt håll. Att jobba med vattnet som granne är ett privilegium du får när du flyttar in i området vid Lilla Bommen. Promenaden längs hamnstråket efter en lunch i någon av områdets alla restauranger är en karneval för både näsa och öga.

Kommunikationer

Götaleden passerar precis utanför och Centralstationen med pendeltåg, bussar, spårvagnar och flygbussar ligger på gångavstånd.

Service

Här finns all tänkbar service, exempelvis bank,restaurang, servicebutik, konferensanläggningar, träningscenter och mycket mer.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen