Lilla Bommen 1-2

Kontor, 611m² , Centrum
Välkommen till en toppmodern kontorslokal om 611kvm med härlig utsikt. Lokalen ligger på våning 5 och här finns möjlighet att anpassa ytorna efter er verksamhet med plats för upp till 50 personer. Stor flexibilitet med luftiga loungeytor, mötesrum och plats för både öppet kontorslandskap och enskilda rum. Lokalen har stora panoramafönster som ger ett vackert ljusinsläpp och en härlig utsikt ut över Göteborgs hamninlopp och staden. I fastigheten finns en gemensam reception, restauranger, lounge, konferensrum och en coworkingarena. Lilla Bommen är en stadsdel under stor utveckling i Göteborgs mest dynamiska och kreativa affärsdistrikt. Här knyts staden ihop över älven och på bara några minuters promenad nås Centralstationen och Nordstans hela utbud.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

611m²

Omgivning

Gullbergsvass, en stadsdel i centrala Göteborg, kännetecknas av en omfattande stadsutveckling med ett flertal spännande projekt. Här utvecklas inte endast nya kontor utan även bostäder, hotell och mer närservice. Framtidens Gullbergsvass ska bli en central och vattennära stadsdel som lever dygnet runt. Tack vare sitt goda läge är det endast ett stenkast från centralstationen och på en kort promenad nås centrum som erbjuder allt från restauranger, köpcentrum, gym samt parkering. Det finns god tillgång till linjetrafiken samt enkelt att ta sig med både bil och cykel.

Kommunikationer

Flera bussar samt spårvagnar trafikerar området.

Service

Det finns flera restauranger samt all typ av service i närområdet.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen