Lilla Blommen 3

Kontor, 2954m² , Centrum
Nu finns en kontorslokal om 2954 kvm med egen terrass som har härlig utsikt mot älven ledig och renoveras till en hög modern standard med stora fönsterpartier för ljusinsläpp samt härlig utsikt. Entréplanet byggs även om för att ge plats för restauranger, konferens, service och gemensamma ytor. Närheten till vattnet, folkliv och restauranger inspirerar till att skapa nya idéer samt affärer.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

2954m²

Lokalnummer

Lilla Bommen 3

Omgivning

Gullbergsvass, en stadsdel i centrala Göteborg, kännetecknas av en omfattande stadsutveckling med ett flertal spännande projekt. Här utvecklas inte endast nya kontor utan även bostäder, hotell och mer närservice. Framtidens Gullbergsvass ska bli en central och vattennära stadsdel som lever dygnet runt. Tack vare sitt goda läge är det endast ett stenkast från centralstationen och på en kort promenad nås centrum som erbjuder allt från restauranger, köpcentrum, gym samt parkering. Det finns god tillgång till linjetrafiken samt enkelt att ta sig med både bil och cykel.

Kommunikationer

Gångavstånd till Centralstationen/Nils-Ericssonsterminalen samt Älvsnabben.

Service

Gångavstånd till utbudet i centrala Göteborg där all typ utav service går att hitta.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen