Lergöksgatan 10

Kontor, 216m² , Västra Frölunda
Vill du sitta i på en strategisk plats i Göteborg med närhet till allt? Västra Frölunda är ett färgstarkt område med många företag som växer. Nu kan vi erbjuda ett fint kontor med öppen planlösning som har komfortkyla. Strategisk placering med gångavstånd till Frölunda Torg. All tänkbar service inom räckhåll (restauranger, butiker osv.). Mycket goda allmänna kommunikationer via knutpunkten Frölunda Torg där flertalet buss- och spårvagnslinjer passerar.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

216m²

Omgivning

Västra Frölunda, som ligger sydväst om Göteborgs centrum, är en viktig knutpunkt för service, handel och kommunikationer. Området har ett brett utbud av såväl shopping som natur och inom räckhåll finns exempelvis havs- och naturområden. Västra Frölunda är även hem för Göteborgs näst största köpcentrum, Frölunda Torg. Bara ett stenkast bort finns även Sisjöns industri- och shoppingområde där många företag bedriver sin verksamhet. Västra Frölunda har ett strategiskt bra läge med bra kollektivtrafik och leder. Flertalet buss- och spårvagnslinjer trafikerar området och endast 10-15 minuters bort finns den sprudlande knutpunkten Linnéplatsen. I övrigt finns även god tillgänglighet för biltrafikanter med direkt närhet till Västerleden och Dag Hammarskjöldsleden.

Kommunikationer

Det finns bra förbindelsermed kollektivtrafiken då flera busslinjer trafikerar området.

Service

Det är gångavstånd till Frölunda torg där all tänkbar service finns med både restauranger och affärer.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen