Långfilsgatan 1-19

Kontor, 1818m² , Krokslätt
Här i vår nyproduktion i Kallebäck med en oslagbar tillgänglighet vid E6:an och riksväg 40 erbjuder vi nu ett fantastiskt kontor om 1818 kvm. Kontoret är beläget på plan 4 och har stora fönsterpartier mot norrgavel. Ytorna är anpassningsbara efter hyresgästens önskemål. Det finns också möjlighet att dela upp ytorna i ca 800 och 1000 kvm. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1818m²

Lokalnummer

Långfilsgatan 1-19

Omgivning

Krokslätt, ett område strax söder om Korsvägen och centrala Göteborg, är en stadsdel som står framför stora förändringar. I takt med att staden utvecklas rör sig centrum söderut samtidigt som Mölndal rör sig norrut. Mitt emellan finns Krokslätt som skapar en brygga mellan de båda områdena och resultatet blir en tätbebyggd och urban blandstad. I Krokslätt har man nära till händelsernas centrum. Ett par hållplatser bort finns exempelvis Svenska Mässan, Avenyn, Liseberg, Skandinavium och Ullevi-arenorna. Vidare finns även mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Knutpunkten Korsvägen finns några stopp bort vilket gör det enkelt att ta sig till och från området.

Service

Hela området är under utveckling och kommer att få ett rikt utbud som gör området riktigt attraktivt. Förutom kontor ges plats för butiker, restauranger, rekreation, kultur, förskola, skola och närservice.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen