Kyrkogatan 48

Kontor, 1600m² , Inom Vallgraven
Det finns nu möjlighet att hyra en ljus och modern kontorslokal i samma hus som varuhuset NK i centrala Göteborg. Lokalen har en öppen planlösning med plats för mötesrum av varierad storlek. Kontoret har en stor härlig terrass i västerläge som ger guldkant på arbetsdagen. Lokalen har entré från Kyrkogatan och utsikt över Östra Hamngatan. Planlösningen kan anpassas till hyresgästens önskemål och verksamhet. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1600m²

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former. Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck.

Kommunikationer

Fastighet är strategiskt placerad inom vallgraven. Närmaste spårvagns/busshållplats ligger några få minuters promenad från fastigheten och trafikeras av flera buss och spårvagnslinjer.

Service

Centralt läge med närhet till shopping och service. Precis utanför fastigheten har du butiker och restauranger nära tillhands. Söker du efter trevliga lunchställen finns hela centrala Göteborg till ditt förfogande och Saluhallen ligger ett stenkast bort.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen