Kunskapsgatan 1

Kontor, 400m² , Norra Älvstranden
Kontorslokalen på Kunskapsgatan 1 har första parkett mot älven. Lokalen ligger en trappa upp och är på 400 kvm. De många fönsterna ger ett fint ljusinsläpp in i lokalen och det finns flera fina materialval. Planlösningen är fördelad med två större kontorslandskap och nio kontor i varierande storlekar samt pausrum med pentry. I mitten av lokalen finns en större öppen yta som bjuder in till gemenskap. Området är lugnt men har ändå närheten till puls runt knuten i form av Lindholmen Science Park, universiteten, flertalet restauranger, Backa Teater och mycket mer. Det finns även gott om parkeringsplatser precis vid fastigheten och bra kommunikationer med kollektivtrafik i närheten. För kommande hyresgäst finns det även möjlighet att hyra till ett förråd på bottenplan.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

400m²

Omgivning

Lindholmen, Göteborgs främsta kunskapskluster, är hem för 350 innovativa teknik- och medieföretag såväl som till tusentals studenter och forskare. Tack vare sina täta, innovationsrika samarbeten mellan näringsliv och akademi har Lindholmen kommit att bli en unik plats i Västsverige. Goda allmänna kommunikationer med flertalet busslinjer som bland annat passerar Hjalmar Brantingsplatsen på vägen mot centrum. Vidare finns även Lindholmspiren vars färjor snabbt korsar älven. Just nu planeras det även för en linbana som kommer att gå från Järntorget till Wieselgrensplatsen. Denna sträcka väntas ta totalt 12 minuter och ett av de inplanerad stoppen är Station Lindholmen.

Kommunikationer

Lindholmen är en viktig knutpunkt för det växande Göteborg, varje dag reser närmare 25 000 människor till Lindholmen för att arbeta eller studera. Kollektivtrafiken är väl utbyggd och det finns möjlighet att resa med både buss och båtlinjer.

Service

Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område och här hittar du många trevliga restauranger, caféer och affärer.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen