Kungstorget 2

Kontor, 1235m² , Centrum
Med ett mycket strategiskt läge mitt på Kungstorget kan vi erbjuda ett ljust och fint kontor om 1 235 kvm. Lokalen ligger några trappor upp i huset med fin utsikt över torget. I området finns all service man kan tänka sig med butiker och restauranger och mycket bra kommunikationer med både buss och spårvagn. Om ni söker ett kontor med många kontors- och mötesrum, då är detta ett kontor för er. Välkommen att kontakta oss för visning!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1235m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer och övrig service.

Kommunikationer

Vare sig man är långväga affärsbesökare eller göteborgare på shoppingtur, är det enkelt att ta sig till området. Lokaltrafiken med spårvagnar och bussar har givetvis knutpunkter här. Dessutom ligger järnvägsstationen inom bekvämt gångavstånd från områdets kärna. Och den som kommer med flyg är via Flygbussarna inne i city på 25 minuter

Service

I centrum finns det gott om lunchrestauranger, butiker och mycket goda kommunikationer.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen