Kungstorget 2

Kontor, 260m² , Inom Vallgraven
En ljus och fin kontorslokal om 260 kvm mitt på Kungstorget i centrala Göteborg. Lokalen ligger på våning fyra och erbjuder en fin utsikt ut över torget. Lokalyta är fördelad på entré med plats för reception, trevlig loungeyta, öppet kontorslandskap, ett antal cellkontor, två mötesrum samt ett större konferensrum. Det finns ett rymligt pausrum med pentry samt förråd och toaletter.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

260m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Här finns några av Göteborgs äldsta och mest påkostade stenhus som byggdes åt rika köpmän under 1600- och 1700-talet. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former. Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck.

Kommunikationer

Lokaltrafiken med spårvagnar och bussar har knutpunkterna Grönsakstorget eller Kungsportsplatsen en kort promenad bort. Nils Ericssonterminalen med avgångar till hela länet samt Centralstationen ligger på c:a 10 minuters gångavstånd.

Service

Det finns gott om butiker, trevliga restauranger och mysiga caféer precis i närhet till fastigheten. Här kan man enkelt ta en promenad längst Nya allén eller promenera längst vallgraven och se ut över vattnet eller bara strosa runt och njuta av stadskänslan, här befinner man sig verkligen i hjärtat av Göteborg.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen