Kungsportsavenyen 4

Kontor, 235m² , Centrum
Med ett toppen läge på Avenyn kan vi nu erbjuda ett kontor om 235 kvm. Kontoret ligger på våning ett och har fönsterpartier ut mot paradgatan. Här kommer den nya hyresgästen att få möjlighet att totalanpassa ytorna efter eget önskemål. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

235m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer och övrig service.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn. Avenyområdet är lättillgängligt oavsett hur man väljer att transportera sig dit. Kollektivtrafiken, spårvagnar och bussar, har flera hållplatser på eller i direkt anslutning till Avenyn. Flygbussen direkt från Landvetter flygplats stannar på Avenyn.

Service

Nära till all önskvärd service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen