Kungsgatan 46

Butik, 1461m² , Inom Vallgraven
Unik butikslokal belägen mitt på Kungsgatan. Tillgänglig från 2022-02-01. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Butik

Storlek

1461m²

Lokalnummer

Kungsgatan 46

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former. Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck.

Kommunikationer

Fastigheten ligger mitt i centrala Göteborg, inom Vallgraven. Gångavstånd till Centralstationen, som är knytpunkten för kollektivtrafiken i Västsverige. Nära fastigheten går även bussar och spårvagnar.

Service

I området har du nära till all tänkbar service bl a restauranger, träningsanläggning, parkering och hållplatser för kollektivtrafik.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen