Kungsgatan 42

Kontor, 720m² , Inom Vallgraven
Vill ni sitta i ett nytt, fint och modernt kontor mitt på Kungsgatan i centrala Göteborg är detta en lokal för er. Lokalen är idag en råyta och planlösning och ytskikt bestäms i samråd med ny hyresgäst. Vår illustrationsbild samt bilagd planlösning visar ett förslag på en effektiv och modern kontorslokal. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

720m²

Lokalnummer

Kungsgatan 42

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former. Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck.

Kommunikationer

Flera spårvagns- och busslinjer trafikerar området.

Service

Det finns gott om butiker, trevliga restauranger och mysiga caféer precis i närhet till fastigheten.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen