Kungsgatan 34

Kontor, 294m² , Centrum
Rymlig kontorslokal i Göteborgs innerstad, mitt i centrala G Kontoret har idag en rumsindelad planlösning. I övrigt finns gott om fönster mot levande stråk i Göteborgs innerstad, två toaletter varav en med dusch, ett rymligt konferensrum.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

294m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m. Området har fått sitt namn från läget inom vallgraven, som ursprungligen omslöt stadens befästningar. Stadsdelen avgränsas i söder av Rosenlundskanalen och Vallgraven från väster till öster, av Drottningtorget och Nils Ericsonsgatan i öster/nordost, av Kanaltorgsgatan och Christina Nilssons gata i norr/nordväst samt Packhusplatsen, Skeppsbron och Göta älv i väst/nordväst. Primärområdet Inom Vallgraven (som då även inkluderar stadsdelen Nordstaden) är stadens kärna med byggnader som Kronhuset, Göteborgs stadsmuseum, Göteborgsoperan, Hovrätten, Tingsrätten, Länsresidenset, Domkyrkan och Tyska kyrkan.

Kommunikationer

Ett stenkast bort ligger Domkyrkan där flertalet bussar och spårvagnar går.

Service

Utanför dörren finns all tänkbar service, retauranger, butiker osv.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen