Kungsgatan 20

Kontor, 970m² , Centrum
Nu kan vi erbjuda ett fantastiskt fint och modernt kontor fördelat på två våningsplan om totalt 970 kvm inom vallgraven. Kontoret är i toppskick och mycket välplanerat. På kontorets entrévåning inryms stora öppna kontorslandskap och några mindre mötesrum samt trevliga gemsamhetsytor. Via interntrappan tar man sig upp till kontorets övre plan som inrymmer ett flertal kontor- och mötesrum samt ett öppet kontorslandskap och kontorets fina pentry, här når man också den härliga takterrassen. Båda våningsplanen har stort ljusinsläpp med mycket fönsterytor ut mot Kungsgatan och Ekelundsgatan men även mot den lugnare baksidan mot Otterhällan. Letar ni efter ett centralt kontor nära all tänkbar service och bra kommunikationer är detta ett kontor för er. Välkommen att kontakta oss för visning!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

970m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer och övrig service.

Kommunikationer

Vare sig man är långväga affärsbesökare eller göteborgare på shoppingtur, är det enkelt att ta sig till området Inom Vallgraven. Lokaltrafiken med spårvagnar och bussar har givetvis knutpunkter här. Dessutom ligger järnvägsstationen inom bekvämt gångavstånd från områdets kärna. Och den som kommer med flyg är via Flygbussarna inne i city på 25 minuter.

Service

I centrum och finns det gott om lunchrestauranger, butiker och mycket goda kommunikationer.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen