Kungsgatan 20

Kontor, 1242m² , Centrum
Nu finns det en större lokal ledig som har ett mycket strategiskt läge mitt i centrala Göteborg. På plan tre i fastighet på Kungsgatan 20 har vi nu möjlighet att erbjuda ett kontor om hela 1 242 kvm. Här finns alla möjligheter att skapa ert nya drömkontor. Letar ni efter ett centralt kontor nära all tänkbar service och bra kommunikationer? Då är detta ett kontor för er. Välkommen att kontakta mig för visning!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1242m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer och övrig service.

Kommunikationer

Vare sig man är långväga affärsbesökare eller göteborgare på shoppingtur, är det enkelt att ta sig till området. Lokaltrafiken med spårvagnar och bussar har givetvis knutpunkter här. Dessutom ligger järnvägsstationen inom bekvämt gångavstånd från områdets kärna. Och den som kommer med flyg är via Flygbussarna inne i city på 25 minuter.

Service

Precis utanför fastigheten finns shoppingstråken och de små passagerna med butiker, restauranger och caféer.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen