Kungsgatan 15

Kontor, 200m² , Centrum
Inbjudande lokal belägen mitt i händelsernas centrum. Lokalens befintliga layout kan givetvis anpassas och förändras efter Era behov. Lokalen är belägen på fastighetens översta våningsplan. Här bedrivs arbetet mitt i stadens puls, med närhet till flera av de stora knutpunkterna (Stenpiren, Järntorget, Kungstorget, Brunnsparken och Centralstationen). Magasinsgatan finns alldeles runt knuten, här finns ett gediget utbud av både restauranger och spännande butiker. Kontorsyta med stora möjligheter och mycket karaktär! Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

200m²

Lokalnummer

Kungsgatan 15

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m. Mitt i händelserna centrum med butiker och kontor. Fastigheten är belägen i hörnet Kungsgatan 15-17/Magasinsgatan 17. Kvarteret innehåller nya och äldre fastigheter.

Kommunikationer

Ett stenkast bort ligger Domkyrkans spårvagn- och busshållplats.

Service

Nära all tänkbar service i Göteborgs centrum.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen