Kruthusgatan 17

Kontor, 6500m² , Centrum
Lokaler som sticker ut och tillåter snabba omställningar för att skapa det man behöver för stunden. I grunden har vi 6, 5 meters takhöjd på plan 6 och i det bygger vi ett andra plan integrerat i lokalen, vilket då utgör plan 7. Perfekt för flexibla öppna lokaler och många stödjande rum för hybridarbete. Hur det skall utformas bestämmer vi tillsammans. Allt för att ni skall få det coola och attraktiva kontoret som behövs för att vilja vara på plats i verksamhetens mitt. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

6500m²

Lokalnummer

Kruthusgatan 17

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer och övrig service.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen på ca 5 minuters promenadavstånd från Nils Ericson Terminalen som tillsammans med Centralstationen och Drottningtorget är knutpunkten för nästan all kollektivtrafik i Västsverige inklusive lokaltrafiken i Göteborg.

Service

I området har du nära till all tänkbar service bl a restauranger, parkering och hållplatser för kollektivtrafik.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen