Kruthusgatan 17

Kontor, 658m² , Centrum
Ljus och trevlig kontorslokal om 658 kvm i Kruthuset. Idag är lokalerna byggda med en blandning mellan landskap och mötesrum/kontorsrum. Samtliga rum är jämnt fördelade i hela lokalytan för närhet till mötesrum oavsett var man befinner sig. Det går utmärkt att ytterligare öppna upp lokalerna för mer landskap i hela eller delar av lokalerna. Här kan ni vara med och påverka utformning och materialval. Kruthuset har en konkurrenskraftig hyresnivå jämfört med andra lokalerna i cityområdet! Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

658m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer och övrig service.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen på ca 5 minuters promenadavstånd från Nils Ericson Terminalen som tillsammans med Centralstationen och Drottningtorget är knutpunkten för nästan all kollektivtrafik i Västsverige inklusive lokaltrafiken i Göteborg.

Service

I området har du nära till all tänkbar service bl a restauranger, parkering och hållplatser för kollektivtrafik.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen