Kruthusgatan 17

Kontor, 3000m² , Centrum
I Kruthuset finns idag stora sammanhängande lokaler upp mot 3 000 kvm i endast två plan. Idag är lokalerna byggda med en blandning mellan landskap och mötesrum/kontorsrum. Samtliga rum är jämt fördelade i hela lokalytan för närhet till mötesrum oavsett var man befinner sig. Det går utmärkt att ytterligare öppna upp lokalerna för mer landskap i hela eller delar av lokalerna. Här kan ni vara med och påverka utformning och materialval. Kruthuset har en konkurrenskraftig hyresnivå jämfört med de övriga lokalerna i cityområdet! Välkomna att kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

3000m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer och övrig service.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen på ca 5 minuters promenadavstånd från Nils Ericson Terminalen som tillsammans med Centralstationen och Drottningtorget är knutpunkten för nästan all kollektivtrafik i Västsverige inklusive lokaltrafiken i Göteborg.

Service

I området har du nära till all tänkbar service såsom restauranger, parkering och hållplatser för kollektivtrafik.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen