Krokslätts Fabriker 45

Kontor, 290m² , Krokslätt
Nu finns det möjlighet för ett företag som söker hög standard att hyra en modern, fräsch och luftig lokal i Krokslätts Fabriker. Lokalen ligger på våning 1 av 4 och är rumsindelad med 9 kontorsrum i varierande storlekar. Fastigheten är relativt nybyggd (2008), men är integrerad i den anrika bruksmiljön vilket frambringar både karaktär och charm till omgivningen. På Krokslätts Fabriker sitter medvetna företag som ofta ligger i framkant i sina respektive branscher.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

290m²

Omgivning

Krokslätt, ett område strax söder om Korsvägen och centrala Göteborg, är en stadsdel som står framför stora förändringar. I takt med att staden utvecklas rör sig centrum söderut samtidigt som Mölndal rör sig norrut. Mittemellan finns Krokslätt som skapar en brygga mellan de båda områdena och resultatet blir en tätbebyggd och urban blandstad. I Krokslätt har man nära till händelsernas centrum. Ett par hållplatser bort finns exempelvis Svenska Mässan, Avenyn, Liseberg, Skandinavium och Ullevi-arenorna. Vidare finns även mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Knutpunkten Korsvägen finns några stopp bort vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. I mitten och i framkant av Mölndal finner ni Krokslätts Fabriker.

Kommunikationer

Spårvagns-/busshållplats precis utanför Krokslätts Fabriker. Nära viktiga trafikleder och rondellen Lackarebäck. Endast några km från Korsvägen, utanför trängselzon.

Service

All tänkbar service på nära håll.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen