Krokslätts Fabriker 39

Kontor, 255m² , Krokslätt
Kontor med öppen planlösning på bottenplan samt våning två. Nära till allt i attraktiva Krokslätts fabriker med över 100 företag. Buss och spårvagnshållplats i direkt anslutning till fastigheten. Lunchrestauranger och ett flertal större konferenslokaler finns i området som också har direkt anslutning till Safjällets naturreservat med strövområden perfekta för en lunchpromenad. 2021 öppnar det nya hotellet, Clarion Choise Hotell, sina portar med stor konferensavdelning och 380 rum.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

255m²

Omgivning

Krokslätt, ett område strax söder om Korsvägen och centrala Göteborg, är en stadsdel som står framför stora förändringar. I takt med att staden utvecklas rör sig centrum söderut samtidigt som Mölndal rör sig norrut. Mittemellan finns Krokslätt som skapar en brygga mellan de båda områdena och resultatet blir en tätbebyggd och urban blandstad. I Krokslätt har man nära till händelsernas centrum. Ett par hållplatser bort finns exempelvis Svenska Mässan, Avenyn, Liseberg, Skandinavium och Ullevi-arenorna. Vidare finns även mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Knutpunkten Korsvägen finns några stopp bort vilket gör det enkelt att ta sig till och från området.

Kommunikationer

Buss och spårvagnshållplast i anslutning till fastigheten.

Service

Nära till all tänkbar service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen