Krokslätts Fabriker 32

Kontor, 190m² , Krokslätt
I den gamla textilfabriken finns nu en modern kontorslokal på våningsplan 2 av 4 till uthyrning. Lokalen har hög takhöjd på 5-6 meter vilket ger både karaktär och rymd. Lokalen är nyrenoverad och har en öppen planlösning och fina ytskikt, det finns ett entresolplan.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

190m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Krokslätt, ett område strax söder om Korsvägen och centrala Göteborg, är en stadsdel som står framför stora förändringar. I takt med att staden utvecklas rör sig centrum söderut samtidigt som Mölndal rör sig norrut. Mittemellan finns Krokslätt som skapar en brygga mellan de båda områdena och resultatet blir en tätbebyggd och urban blandstad. I Krokslätt har man nära till händelsernas centrum. Ett par hållplatser bort finns exempelvis Svenska Mässan, Avenyn, Liseberg, Skandinavium och Ullevi-arenorna. Vidare finns även mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Knutpunkten Korsvägen finns några stopp bort vilket gör det enkelt att ta sig till och från området.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med spårvagnslinje 4 till hållplats Krokslätts Fabriker. Spårvagnshållplats i direkt anslutning till fastigheten.

Service

Lunchrestaurang och konferenslokal finns i området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen