Krokslätts Fabriker 30

Kontor, 360m² , Krokslätt
Modern kontorslokal på plan 4 av 4. Lokalen har mestadels öppen planlösning. Vissa arbetsplatser och pausrum ligger på ett entresolplan. Mycket goda kommunikationer med spårvagnslinje 4 till hållplats Krokslätts Fabriker. Området ligger i direkt anslutning till alla de stora lederna runt Göteborg. Det tar bara 20 minuter med bil till Landvetter flygplats. Flera restauranger finns i närområdet, varav en i samma fastighet.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

360m²

Omgivning

Krokslätt, ett område strax söder om Korsvägen och centrala Göteborg, är en stadsdel som står framför stora förändringar. I takt med att staden utvecklas rör sig centrum söderut samtidigt som Mölndal rör sig norrut. Mittemellan finns Krokslätt som skapar en brygga mellan de båda områdena och resultatet blir en tätbebyggd och urban blandstad. I Krokslätt har man nära till händelsernas centrum. Ett par hållplatser bort finns exempelvis Svenska Mässan, Avenyn, Liseberg, Skandinavium och Ullevi-arenorna. Vidare finns även mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Knutpunkten Korsvägen finns några stopp bort vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Krokslätts Fabriker är idag ett dynamiskt företagarområde med ca 80 företag i de restaurerade och kulturhistoriskt värdefulla äldre fabriksbyggnaderna som är kompletterade med nybyggda kontorshus. Området ligger vid det centrala stråket mellan Mölndal och Göteborg, med 5 respektive 15 minuters spårvagnsresa till respektive centrum, och samtidigt i direkt anslutning till Safjällets naturreservat.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med spårvagnslinje 4 till hållplats Krokslätts Fabriker. Krokslätts fabriker ligger i direkt anslutning till alla de stora lederna runt Göteborg. Det tar bara 20 minuter med bil till Landvetter flygplats.

Service

Flera restauranger i området varav en i fastigheten. Nya Quality Hotel The Weaver finns på området med restaurang och mycket bra konferensmöjligheter.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen