Krokslätts Fabriker 30

Kontor, 480m² , Krokslätt
I de K-märka före detta textilfabrikerna slås man av den höga takhöjden och ljuset. I fastigheten finns en vacker kontorslokal med gammal charm till uthyrning. Lokalen är ljus och öppen med stora fönster i väster. Planlösning är öppen och lämpar sig för kontor och utställning. I större delen av lokalen är takhöjden 5 meter vilket ger en stor rymd och karaktär. Lokale erbjuder en härlig miljö med genomgående parkettgolv. Lokalen ligger på våningsplan 4 av 4. Det finns personhiss och lasthiss till lokalen. Krokslätts fabriker ligger i direkt anslutning till alla de stora lederna runt Göteborg. Krokslätts fabriker har även en egen spårvagnshållplats och det tar bara 20 minuter med bil till Landvetter flygplats.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

480m²

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med spårvagnslinje 4 till hållplats Krokslätts Fabriker. Krokslätts fabriker ligger i direkt anslutning till alla de stora lederna runt Göteborg. Det tar bara 20 minuter med bil till Landvetter flygplats.

Service

Egen restaurang i fastigheten.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen