Krokslätts Fabriker 18

Kontor, 225m² , Krokslätt
Lokalen har till största delen rumsindelad planlösning med möjlighet till mindre lager/utställning. Lokalen har mycket charm och bibehållen industrikänsla. Lokalen är ledig från 1 april 2023. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

225m²

Lokalnummer

Krokslätts Fabriker

Omgivning

Krokslätt, ett område strax söder om Korsvägen och centrala Göteborg, är en stadsdel som står framför stora förändringar. I takt med att staden utvecklas rör sig centrum söderut samtidigt som Mölndal rör sig norrut. Mitt emellan finns Krokslätt som skapar en brygga mellan de båda områdena och resultatet blir en tätbebyggd och urban blandstad. I Krokslätt har man nära till händelsernas centrum. Ett par hållplatser bort finns exempelvis Svenska Mässan, Avenyn, Liseberg, Skandinavium och Ullevi-arenorna. Vidare finns även mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Knutpunkten Korsvägen finns några stopp bort vilket gör det enkelt att ta sig till och från området.

Kommunikationer

Buss och spårvagnshållplats i direkt anslutning till fastigheten.

Service

Lunchrestauranger och konferensanläggningar finns i området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen