Kråketorpsgatan 20

Kontor/Lager, 600m² , Åbro
Nu kan vi erbjuda en effektiv kombinationslokal om ca 600 m2 (ca 300 m2 per våningsplan), med bra läge i anslutning till GoCo i Mölndal, med bra synlighet mot E6:an. Här kommer nästa hyresgäst vara med och bestämma layouten på lokalen, där våningsplanen kommer att kunna förbindas med en interntrappa. Fri takhöjd på BV är upp till 3,20 meter, med en markport för i-/urlastning. Bra skyltläge och parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till lokalen. Lokalen kan passa för verksamheter som kontor/lager/showroom och finverkstad/lättare produktion. Kontakta oss på Lokalisera för mer information och för att boka en visning inom kort.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

600m²

Omgivning

Åbro, som ligger i Mölndal, har ett gott företagsklimat som passar såväl det lilla som stora företaget. Området har god tillväxt och i nuläget byggs flertalet fastigheter inom handel och logistik. Tack vare det goda läget längsmed Söderleden och E6/E20 finns även möjlighet till god tillgänglighet och bra exponering. Busslinje Lila Express går genom området och ger en god förbindelse med exempelvis Radiomotet, Mölndals Station och Frölunda Torg. Vidare finns även Riksväg 40 ett stenkast bort.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E6. Flera busslinjer trafikerar området och det är cirka 10 minuters promenad till busshållplatsen.

Service

Från fastigheten finns fina promenadavstånd till flera lunchrestauranger. Offentlig och kommersiell service finns i Mölndals centrum på 5 minuters bilavstånd.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen