Kråketorpsgatan 20

Kontor, 1355m² , Åbro
Välkommen till Kråketorpsgatan 20 i Mölndal. Här finns ett trevligt kontor och lager med egen markport på baksidan. Trevligt kontor i två våningsplan med möjlighet att har lager och kontor i önskad storleksfördelning med egen port på markplan. Lokalen är anpassad för ca 40-90 personer. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1355m²

Omgivning

Åbro, som ligger i Mölndal, har ett gott företagsklimat som passar såväl det lilla som stora företaget. Området har god tillväxt och i nuläget byggs flertalet fastigheter inom handel och logistik. Tack vare det goda läget längsmed Söderleden och E6/E20 finns även möjlighet till god tillgänglighet och bra exponering. Busslinje Lila Express går genom området och ger en god förbindelse med exempelvis Radiomotet, Mölndals Station och Frölunda Torg. Vidare finns även Riksväg 40 ett stenkast bort.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E6. Flera busslinjer trafikerar området och det är cirka 10 minuters promenad till busshållplatsen.

Service

Från fastigheten finns fina promenadavstånd till flera lunchrestauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen