Kråketorpsgatan 20

Kontor, 190m² , Åbro
Trevlig kontorslokal på femte våningen med bra skyltläge mot E6. Flexibel yta med möjlighetatt sätta sin egen prägel på såväl planlösning som materialval. Planlösningen fördelas idag på två cellkontor, flexibel kontorsyta, pentry med pausyta, 20 m2 lager och ett konferensrum mm. Goda vägförbindelser till centrala och västra Göteborg, Mölndal och Kungsbacka. Fastigheten är belägen i nära anslutning till E6. Flera busslinjer trafikerar området och det är cirka 10 minuters promenad till närmsta busshållplats.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

190m²

Omgivning

Åbro Industriområde har ett gott företagsklimat som passar det lilla företaget såväl som det stora. Med sin närhet till motorvägar ger området ett bra läge där du med lätthet kan ta dig dit du vill.

Kommunikationer

Busslinje 772 och Orange express går genom området och ger en god förbindelse med Mölndal, Västra Frölunda och Göteborg C.

Service

Mölndals Centrum ligger några minuter bort med bil.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen