Kråketorpsgatan 18

Kontor, 289m² , Åbro
Välkommen till Kråketorpsgatan 18 och denna kontorslokal i expansiva och eftertraktade medtech-område. Trevlig lokal som idag är uppbyggd med flertalet kontorsrum. Här får ni vara med och anpassa lokalen så den ska passa er verksamhet efter bästa sätt. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

289m²

Lokalnummer

Kråketorpsgatan 18

Omgivning

Åbro, som ligger i Mölndal, har ett gott företagsklimat som passar såväl det lilla som stora företaget. Området har god tillväxt och i nuläget byggs flertalet fastigheter inom handel och logistik. Tack vare det goda läget längsmed Söderleden och E6/E20 finns även möjlighet till god tillgänglighet och bra exponering. Busslinje Lila Express går genom området och ger en god förbindelse med exempelvis Radiomotet, Mölndals Station och Frölunda Torg. Vidare finns även Riksväg 40 ett stenkast bort.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E6. Flera busslinjer trafikerar området och det är cirka 10 minuters promenad till busshållplatsen.

Service

Från fastigheten finns fina promenadavstånd till flera lunchrestauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen