Korsgatan 13

Kontor, 250m² , Inom Vallgraven
I hjärtat av centrala Göteborg kommer vi nu att kunna erbjuda en kontorslokal med det lilla extra. Lokalen, som ligger en trappa upp och som fram tills nu fungerat som butik, kommer framöver att byggas om till ett smakfullt, modernt och ändamålsenligt kontor och/eller showroom. Tänk tanken att få möjlighet att erbjuda era anställda och kunder ett lättillgängligt och riktigt fint läge och lokal för era affärer. Som ny hyresgäst kommer ni att kunna vara med och sätta er egna prägel på lokalen. Fastighetsägaren har låtit en arkitekt ta fram två stycken olika layoutförslag, där lokalens egenskaper tas tillvara på bästa sätt, med lite olika förutsättningar. Möjlighet finns att nyttja gemensamma ytor inom fastigheten. Ta del av ett trevligt lunchrum och konferensavdelning, där man kan boka mötesrum i olika storlekar. Här finns även en härligt uteplats/balkong med fin utsikt över takåsarna. Bilderna i annonsen är tagna på den nuvarande butikslokalen, som ligger en trappa upp, där trappan på bilden kommer att sättas igen och ge en stor, öppen och flexibel golvyta. All tänkbar service direkt utanför dörren. Här finns några av Göteborgs bästa restauranger och caféer på gångavstånd och riktigt bra shopping. Välkommen att kontakta oss på 031-40 73 30 för mer information eller boka visning!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

250m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Här finns några av Göteborgs äldsta och mest påkostade stenhus som byggdes åt rika köpmän under 1600- och 1700-talet. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former.

Kommunikationer

Mycket goda allmänna kommunikationer via hållplats Domkyrkan där flertalet buss- och spårvagnslinjer passerar. Gångavstånd till Göteborgs Centralstation samt Nils Ericssons Terminalen.

Service

All tänkbar service i direkt närhet. I området kring shoppingstråket Kungsgatan och Vallgatan finns en stor variation av butiker, restauranger och caféer. Några minuter promenad bort finns Stora Saluhallen eller de mysiga kvarteren kring Magasinsgatan.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen