Korsgatan 12

Kontor, 590m² , Centrum
I hörnet mellan Kyrkogatan och Korsgatan i Kochska Huset finns idag möjlighet att hyra en unik kontorslokal om 590 kvm. Kontoret kommer att inrymma alla bekvämligheter som det moderna företaget kan tänkas behöva, öppen planlösning, konferensrum i olika storlekar och entréer med många historiska detaljer bevarade. Fastigheten genomgår just nu en varsam men omfattande renovering och kommer när vi är klara att vara i ett absolut toppskick! Läget är både centralt och attraktivt nära stadspulsen i Göteborgs innerstad och i närområdet finns stadens allra populäraste gator och kvarter med restauranger, mataffärer och butiker.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

590m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer och övrig service.

Kommunikationer

Vare sig man är långväga affärsbesökare eller göteborgare på shoppingtur, är det enkelt att ta sig till området. Lokaltrafiken med spårvagnar och bussar har givetvis knutpunkter här. Dessutom ligger järnvägsstationen inom bekvämt gångavstånd från områdets kärna. Och den som kommer med flyg är via Flygbussarna inne i city på 25 minuter.

Service

I centrum och finns det gott om lunchrestauranger, butiker och mycket goda kommunikationer.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen