Köpmansgatan 32

Kontor, 800m² , Centrum
Nu finns denna moderna och representativa kontorslokalen om 800 kvm att hyra. Lokalen är placerad mitt i Nordstans puls. Det centrala läget har alla tänkbara kommunikationer och ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker i anslutning till lokalen. I dagsläget erbjuder lokalen både cellkontor och öppna arbetslandskap vilket stöder ett situations anpassat arbetssätt. Fastighetens fasader och kontorsentréer är nyrenoverade med hög klass. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

800m²

Lokalnummer

Köpmansgatan 32

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer och övrig service.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen mitt i Nordstan i centrala Göteborg, ett stenkast från centralstationen och i direkt anslutning till Brunnsparken.

Service

I närområdet finns ett stort utbud av butiker, restauranger, caféer och annan service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen