Klippan 1C

Kontor, 130m² , Majorna
Trevlig, fräsch och effektiv vindslokal, med karaktär, i form av hög takhöjd och frilagda träbalkar. Lokalen ligger i ett av Göteborgs mest anrika och charmiga områden, Klippans kulturreservat. Snart tillträde av lokalen är möjligt och önskvärt. Lokalen är utrustad med 2 st WC, dusch, ett riktigt kök, har huvudsakligen helt öppen planlösning och upplevs därför som mycket social och trevlig. Direkt närhet till hotell Waterfront, Porter Pelle, Sjömagasinet, St Birgittas Kapell och den mysiga kajen får man på köpet. Sannolikt uppväger de stora fördelarna att lokalen ej har mekanisk ventilation (självdrag, men med möjlig luftvärmepump/"AC") och ingen hiss. Lokalen är mycket passande för ett företag, ca 6-10 personer, som vill erbjuda sin personal en representativ och mysig kontorsmiljö och samtidigt dra nytta av att lokalen blir platsen som kunderna vill besöka.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

130m²

Hiss

Hiss finns ej

Omgivning

Klippan, här finns det gott om utrymme för en unik livsstil omringad utav historiskt intressanta byggnader, kultur samt närhet till en avkopplande miljö intill havet. Detta är ett mycket omtyckt utflyktsmål för både turister men även Göteborgare. På grund utav sin blandning med gamla och moderna bebyggelser skapar området en härlig atmosfär där företag trivs och skapar rörelse. Området erbjuder goda kommunikationer där man enkelt tar sig in till Göteborgs centrum med linjetrafiken. Det finns även tillgång att enkelt ta sig över till Hisingen från Klippans färjeläge.

Kommunikationer

God kommunikation finns runtom fastigheten med tillgång till buss, spårvagn, bil samt färjor.

Service

Tillgång till restauranger finns i området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen