Kilsgatan 4

Kontor, 95m² , Centrum
En mindre kontorslokal om 95 kvm i centrala Göteborg med gångavstånd till Göteborgs centralstation samt centrum. Lokalen erbjuder en öppen planlösning med ett tyst rum för att kunna ta samtal samt ett mindre pentry och förråd. Fastigheten Tennet har flera stora utbud av service där det bland annat finns en populär lunchrestaurang, gemensam reception samt tillgång till konferenslokaler med hög standard.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

95m²

Lokalnummer

Kilsgatan 4

Omgivning

Gullbergsvass, en stadsdel i centrala Göteborg, kännetecknas av en omfattande stadsutveckling med ett flertal spännande projekt. Här utvecklas inte endast nya kontor utan även bostäder, hotell och mer närservice. Framtidens Gullbergsvass ska bli en central och vattennära stadsdel som lever dygnet runt. Tack vare sitt goda läge är det endast ett stenkast från centralstationen och på en kort promenad nås centrum som erbjuder allt från restauranger, köpcentrum, gym samt parkering. Det finns god tillgång till linjetrafiken samt enkelt att ta sig med både bil och cykel.

Kommunikationer

Endast 5 minuters gångavstånd till Brunnsparken, Nils Ericson terminalen och Centralstationen. Älvsnabben lägger till alldeles runt hörnet. Närheten till de stora påfartslederna gör det lätt att ta sig med bil via E6, E45 och E20.

Service

All tänkbar service i närområdet, nära Nordstan och shoppinggator. Gott om restauranger och caféer i området samt en restaurang i fastigheten.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen