Kilsgatan 4

Kontor, 634m² , Centrum
Den här lokalen är perfekt för ett företag som vill sitta på en representativ och central adress i Göteborg. Idag är lokalen delad i två, en på 210 kvm och en på 424 kvm, men det går att slå ihop till en lokal. En extra fördel blir då lokalens flexibilitet och möjlighet att anpassas efter ert behov och verksamhet. Det uppförs även fler fastigheter i området samt att flera äldre fastigheter utvecklas. Det byggs och förbättras även i det närliggande Lilla Bommen som kommer att bli ett framtida business district.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

634m²

Omgivning

Gullbergsvass, en stadsdel i centrala Göteborg, kännetecknas av en omfattande stadsutveckling med ett flertal spännande projekt. Här utvecklas inte endast nya kontor utan även bostäder, hotell och mer närservice. Framtidens Gullbergsvass ska bli en central och vattennära stadsdel som lever dygnet runt. Tack vare sitt goda läge är det endast ett stenkast från centralstationen och på en kort promenad nås centrum som erbjuder allt från restauranger, köpcentrum, gym samt parkering. Det finns god tillgång till linjetrafiken samt enkelt att ta sig med både bil och cykel.

Kommunikationer

Det är gångavstånd till Centralstationen och mycket cykel vänligt. Området trafikeras av flertalet buss- och spårvagnslinjer.

Service

Det finns ett stort utbud av olika lunchrestauranger i närområdet.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen