Kilsgatan 4

Kontor, 634m² , Centrum
Den här lokalen är perfekt för ett företag som vill sitta på en representativ och central adress i Göteborg. Idag är lokalen delad i två, en på 210 kvm och en på 424 kvm, men de går att slå ihop till en lokal. En extra fördel blir då lokalens flexibilitet och möjlighet att anpassas efter ert behov och verksamhet. Det uppförs även fler fastigheter i området samt att flera äldre fastigheter utvecklas. Det byggs och förbättras även i det närliggande Lilla Bommen som kommer att bli ett framtida business district.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

634m²

Omgivning

Gullbergsvass har ett rikt historiskt arv och präglas idag av framförallt industri, infrastruktur, godsterminaler och marina. Området, som ligger i centrala Göteborg, har ursprungligen fått sitt namn av Gullberget där Skansen Lejonet idag står. Området erbjuder direkt närhet till bland annat Centralstationen, Nordstan, större leder och Postterminalen. Vidare finns även goda allmänna kommunikationer. Kollektivtrafiken trafikerar buss- och spårvagnslinjer och via Centralen finns möjlighet att, med buss och tåg, ta sig vidare ut bland de svenska landskapen.

Kommunikationer

Det är gångavstånd till Centralstationen och mycket cykelvänligt. Området trafikeras av flertalet buss- och spårvagnslinjer.

Service

Det finns också ett stort utbud av olika lunchrestauranger i närområdet.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen